Lehký zeleninový salát ♥

SUROVINY:

600 g kuřecího masa
2 žluté papriky
ledový salát
1 kg rajčat
salátová okurka 
sůl
pepř
cibule
řepkový olej

Na česnekový dresing: 
2 (menší) bílé jogurty
bazalka
česnek
sůl

Na závěr:
dle chuti opečený žitný toast

POSTUP:

1. Kuřecí maso si omyjeme, očistíme a nakrájíme na nudličky. Naložíme do směsi koření, nebo jen osolíme a opepříme. Přidáme česnek a trošku oleje. Necháme maso chvíli uležet v lednici.
2. Do větší mísy si nakrájíme rajčata, papriky, salátovou okurku a natrháme ledový salát.
3. Najdeme si menší misku a do ní vyklopíme bílé jogurty, přidáme špetku soli, bazalku a prolisujeme česnek. Dresing máme hotový.
4. Na pánvi si orestujeme do zlatova cibulku a přidáme kuřecí maso. Až je maso měkké tak smícháme s nakrájenou zeleninou. Podáváme s česnekovým dresingem a opečeným žitným toastem.

Katrin ♥