Mrkvové hranolky ♥

SUROVINY:
500 g mrkve
hrst sušené bazalky
hrst sušeného tymiánu
trošku olivového oleje
2 lžičky grilovacího koření

POSTUP:
1. Mrkev si oškrábeme a nakrájíme na tenké hranolky. 
2. Do větší mísy si připravíme směs koření (grilovací, bazalka, tymián) s troškou olivového oleje. Vložíme do ní mrkev nakrájenou na hranolky a pořádně promícháme, aby se nám směs krásně spojila. 
3. Plech pokapeme olivovým olejem a poklademe mrkvové hranolky. Dáme péct do trouby na 200°C cca na 25 minut. 🙂 

Mrkvové hranolky jsou lehké a velice chutné. Hodí se jako příloha k masu. Mrkvové mlsání místo nezdravých tučných hranolek či chipsů třeba k televizi je skvělá volba. :-)
Jakmile je ochutnáte nebudete chtít žádné jiné. 

Budu ráda, když mi pošlete foto Vašich mrkvových hranolek. :-) 

Katrin ♥