Ochrana osobních údajů

Ochranu Vašich soukromých údajů beru vážně a všechny osobní údaje (emailové adresy i jiné) jsou zpracovány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Dělám vše proto, abych vámi svěřené údaje zabezpečila proti manipulaci, ztrátě, zničení či zásahu nepovolaných osob.
 
Na požádání jsem schopna odeslat informace o tom, jaké údaje o Vás na na webu zaznamenávám. V případě navštívení mých stránek, zaznamenávám standardním způsobem IP adresu, přidělenou vaším poskytovatelem, www stránku, z které moji stránku navštívíte, jednotlivé navštívené stránky mého webu a datum a délku Vaší návštěvy. Další osobní údaje typu jména, emailu, kontaktů a dalších zaznamenáváme jen v případě, že nám je poskytnete dobrovolně v rámci registrace na našem webu, soutěží či vyplnění formulářů či anket.
 
Sesbírané obchodní údaje jsou využívány pro účely technické správy webu, webové analytiky, v rámci anket či pro marketingové účely vždy pouze v přiměřeném rozsahu.
 
Vaše osobní údaje využívám k tomu, abych vás informovala o službách, které poskytuji, případně k další komunikaci v rámci naší budoucí spolupráce. 
 
Pro usnadnění Vaší orientace a pohybu na mých stránkách využívám ukládání souborů cookies v prohlížeči návštěvníků. Tento web používá cookies k tomu, abych mohla sledovat preference návštěvníků a podle toho optimálně vytvářet webové stránky. Cookies jsou malé “soubory”, které se uloží na Váš pevný disk. To vede k usnadnění navigace a zajištění vysoké míry uživatelského komfortu webové stránky. Cookies se mohou využívat ke zjištění, zda jste už ze svého počítače navštívili naše stránky. Identifikuje se pouze cookie na Vašem počítači.
Používání cookies můžete deaktivovat ve Vašem internetovém prohlížeči.
 
Není-li Vám cokoliv jasné, či máte-li jakékoliv dotazy, neváhejte kontaktovat provozovatele webu na adrese katerinaspurna@centrum.cz